Uansett Når På året Du Reiser

  • by
Uansett Når På året Du Reiser

Uansett Når På året Du Reiser

Vellykkede landinger er ofte avhengig av riktig bruk og god håndtering av våre motordrevne småbåter. Vennligst bruk noen minutter å bli kjent med de nødvendige reisedokumentene du vil bli bedt om ha med deg om bord. PASS OG VISA Vennligst bruk noen minutter å bli kjent med de nødvendige reisedokumentene du vil bli bedt om å ha med deg om bord i skipet. Bruk regntøy eller vannavstøtende klær, da overfarten kan være meget fuktig. 3 Ved ombordstigning og ilandstigning bør du alltid ta imot den assistansen som blir tilbudt av båtføreren eller mannskapet. VELKOMSTMØTE Ved ankomst blir alle gjester invitert til et obligatorisk velkomstmøte, der det vil bli gitt sikkerhetsdemonstrasjon. 2 Det er påbudt for alle våre gjester å bruke redningsvester, uansett vær og sjøforhold. Også i juni i fjor var Hurtigruten i hardt vær etter at Sjøfartsdirektoratet fastslo at Hurtigruten brøt loven under en seiling til Svalbard. ID-kort godtas ikke. Passet må være gyldig i mer enn seks måneder etter at du kommer hjem igjen.

Uansett Når På året Du Reiser

På de andre reisene våre er det ingen aldersgrense.

Etter lunsj var det tid for siste stopp på turen – Ny Ålesund. MEDISINSK NØDHJELP OG BEHANDLING Det vil til enhver tid være en engelsktalende og sykepleier om bord. Alt ettersom hvilket land du kommer fra, er det flere land som krever innreisevisum, og som gjest er det ditt ansvar å innhente alle reisedokumenter, og ha dem tilgjengelig til enhver tid. Vann er tilgjengelig ved alle måltider. I dag serveres det ca 3 millioner måltider pr år ombord på Hurtigruten sine skip, og det tilsvarer mat og drikke for ca 400 millioner kroner.Og skipene utvikles også med grunnlag i bl.a. På de andre reisene våre er det ingen aldersgrense. Mulighet for connecting flights fra andre destinasjoner. Vilkåret innebærer heller ikke noe forbud mot forskjellsbehandling begrunnet i andre objektive kriterier enn nasjonalitet. Hurtigruten gjør ikke noe annet enn vi har gjort tidligere år. Vi er glade for at vi i samarbeid med fagforeninger, nærings- og fiskeridepartementet og Rederiforbundet har funnet en løsning for de to seilingene i sommer, sier kommunikasjonssjef i Hurtigruten, Rune Thomas Ege, i en e-post til Sysla.

  1. 1953 D/S Jupiter 2
  2. Wow, så tøft! Kan jeg få være med
  3. Fart: 15 knop
  4. Norwegian flyr direkte Oslo – Longyearbyen mandag/onsdag og fredag hver uke
  5. Den hardeste vinteren du har i opplevd her oppe

17 MADIS SÄRGLEPP / HURTIGRUTEN med medpassasjerene. Reiseliv er nøkkelen, med Hurtigruten Svalbard som en ev de viktigste aktørene. 23 MS SPITSBERGEN ms SPITSBERGEN dekksplan DECK 8 Outdoor Explorer deck MS Spitsbergen, «Det arktiske ekspedisjonsskipet», tar deg med på reiser utenom det vanlige i polare farvann. Av og til kan det likevel være litt musikalsk underholdning på kveldstid. �� Nattesøvnen kan også bli forstyrret av stoppene siden varer også da blir losset og lastet, men om man booker lugar høyere opp i skipet, og litt unna lastelukene, så hjelper dette. Dette blir forsterket ved forelesninger og vitenskapssenteret om bord. Endelig kan Nordic Choice Hotels tilby Svalbard til våre gjester, og jeg er utrolig glad for at Funken Lodge blir en del av vårt tilbud. Derfor er hver eneste reiunik, og programmene som beskrives i denne katalogen kan endres og vil bare være en indikasjon. Utflukter kan endres uten beskjed på forhånd.

Kaffe/te er gratis gjennom hele turen.

Svalbardtraktaten slår fast Norges suverenitet, men at alle traktatparter skal ha lik rett til fiske og fangst i disse områdene og i deres territoriale farvann, men likevel bare innenfor territorialgrensen på tolv nautiske mil. Pass er eneste gyldige legitimasjon for alle våre reiser med MS Spitsbergen. Opplev den ville og vakre nordvestkysten av Spitsbergen med Hurtigrutens ekspedisjonsskip MS Fram, og la deg bergta av mektige tinder og kalvende brefronter. Man får utforske Longyearbyen, Barentsburg, Ny-Ålesund og hele den fantastiske nordvestkysten av Spitsbergen. Kaffe/te er gratis gjennom hele turen. Støvlene kan lånes gratis, og oppbevares på tenderdekket, du har skoene du låner gjennom hele seilingen. Lugarene på dekk 6 har vinduer som vender ut mot dekk, og dermed kan utsikten være begrenset når det oppholder seg folk foran vinduet. Maskinistforbundet stiller seg imidlertid ikke bak unntaket, selv ikke for et begrenset tidsrom eller to seilinger, slik situasjonen er i dette tilfellet.